Covid-19

Dirk Van Hoye    433 hits

In elk van onze residenties hebben we veel aandacht voor de veiligheid van onze bewoners. We volgen de corona maatregelen die de overheid voorstelt op de voet en passen deze toe. Toch gaan we altijd in dialoog met de bewoners. Zij verblijven in een autonome groep van assistentiewoningen, waardoor ze dezelfde privileges hebben als gewone burgers. Ze moeten zich dus aan diezelfde afspraken houden. We zijn vooral voorzichtig met het gebruik van de ontmoetingsruimte. We houden er momenteel even geen activiteiten en ook externen ontvangen wij niet in de ontmoetingsruimte.

We hopen dat we begin volgend jaar geleidelijk aan in een normaal regime kunnen komen.

Als je interesse hebt in onze assistentiewoningen kunnen we je gemakkelijk helpen als je een afspraak maakt.